Movishon - Aanbod Movishon

Aanbod Movishon

Wil je weten hoe ook jij voluit kunt genieten en ontwikkelen door het effectief inzetten en logisch gebruiken van jouw talenten, gevoel en tijd om te stralen? Voor jezelf, voor je werk of voor simpel succes in het ondernemerschap? Alle diensten zijn erop gericht om jou belangrijke stappen te laten maken, zodat je vol vertrouwen succesvol bent.

WorkshopVol Vertrouwen Vooruit

Als jij op zoek bent naar een volgende stap om je vertrouwen een boost te geven, omdat je in cirkels rondloopt en beseft dat er iets moet gebeuren, dan is deze workshop geschikt voor jou.

Je wilt handvatten, je persoonlijke pad ontdekken en daadwerkelijk de volgende stap nemen.

Dat gaan wij deze dag doen, waarbij focus, keuzes en richting bepalen centraal staan. En je weet aan het einde van de dag hoe jij alles wat je in je hebt kunt aanwenden om het te gebruiken voor jouw persoonlijke succes.

WorkshopVol Vertrouwen Verkopen

Als jij op zoek bent naar een logische, natuurlijke manier (zonder worstelen) van verkopen die bij jou past. Om zo meer en makkelijker klanten te verwerven.

Want ook jij en jouw klanten zijn uniek, dus een standaard template werkt niet. Wát wel werkt is in één dag jouw eigenwijze marketingstrategie naar boven te halen en om deze concreet te gaan toepassen.

Dan pas ga jij makkelijker klanten aantrekken, omdat het vanuit jóu komt....

VIP-dagVol Vertrouwen Verder

Voor jou als je nú een doorbraak wilt, omdat je vastloopt, in cirkels denkt en geen tijd hebt voor ellenlange coaching sessies. Je wilt nu ondersteuning om jouw doorbraak te bewerkstelligen.

Je wilt inzicht in waar het stagneert en weten wat JIJ allemaal in je hebt om hier in lijn met jouw intuïtie hier ten volle gebruik van te kunt maken, om zo vol vertrouwen verder te gaan.

Je krijgt onvoorwaardelijke aandacht en tijd van mij door samen slechts 1 dag intensief aan de slag te gaan, zodat je ontspannen en vol vertrouwen verder kan gaan.

1 op 1 trajectVol Vertrouwen van talent naar succes

Voor jou als je toe bent aan een duurzame verandering. Een traject waarin je stappen zet om jezelf (en je werk of bedrijf) naar het volgende niveau te brengen door te gaan stralen.

Omdat je weet dat jij hét in je hebt om succesvol te zijn door je eigen koers te varen. Maar ook af en toe vastloopt of twijfelt; over je mindset, je bedrijfskennis, je leiderschap. En juist op die moment wil je dan, ad hoc, ondersteuning.

Dit traject biedt een intensieve begeleiding, zodat jij effectief werken vanuit jouw talenten, visie en intuïtie gaat beheersen voor succes.

"Super wat je in het afgelopen half jaar voor elkaar hebt gekregen. Ik heb er echt veel aan gehad. Ik ben assertiever geworden en de samenwerking met collega's is enorm verbeterd."

Elma

Twijfel je wat voor jou de beste investering is? Meld je dan aan voor een gratis groeigesprek!

Dan bespreken we samen waar je vastloopt en wat jij nodig hebt om vol vertrouwen te gaan stralen en of ik je daarbij kan helpen. En ontvang je meteen drie strategieën om door te breken naar persoonlijk succes en weer “on track” te komen.

Dit gesprek is geheel vrijblijvend, het verplicht je tot niets.

Ja, ik meld me graag aan voor een vrijblijvend groeigesprek!

Wat zijn jouw talenten voor succes?

Ontdek wat voor type ondernemende vrouw je bent en welke talenten jou helpen om te stralen en succesvol te zijn.

Contact:

Movishon
Scheidingsreed 9
8433 LX te Haulerwijk

Tel: 06 5040 0904

E-mail: info@movishon.nl

KvK: 51726394

Algemene voorwaarden (download)

Privacy verklaring (download)

Cookie instellingen