Movishon - Over mij

Over mij

Hallo daar, ik ben Hillegonda, coach, ondernemer, moeder van 2 kinderen en ik vind niets leuker dan anderen te helpen het beste uit zichzelf te halen en zo te groeien.

Het is dan ook mijn missie om ondernemers te helpen met de groei van hun bedrijf.

Ik doe dit door alle aanwezige talenten zichtbaar te maken en ondernemers (en/of hun team) te begeleiden in het effectiever inzetten van deze talenten. Want dit kost namelijk geen moeite, maar geeft energie, dynamiek, groei en succes.

Ik ben zelf sinds 2006 ondernemer na jarenlang in loondienst te hebben gewerkt als leidinggevende, coach en sales. Ik startte mijn bedrijf als interim (project) manager. Dit bood uitdaging door de vele mooie teams waar ik mee mocht werken, maar na een paar jaar begon het toch weer te kriebelen. Mijn onrust probeerde ik de kop in te drukken door vooral mijn kennis en vaardigheden te vergroten; specialist in de TMA methodiek, trainers vaardigheden, persoonlijk leiderschap. Heerlijk om te leren en te kunnen toe passen bij mij klanten en teams maar toch kriebelde het; ik wilde méér… Ik wilde flexibeler zijn in mijn tijd, om deze door te brengen met mijn gezin, maar ook mijn opgedane kennis en ervaringen breder delen.

Dus ging ik terug naar mezelf: waar word ik blij van, wat heb ik te bieden, hoe kan ik met mijn kennis en ervaring het beste anderen helpen? En ik groeide en leerde van andere coaches alles over mijzelf en het ondernemerschap. Niks niet hard werken, veel uren maken, met weinig winst. Nee, door juist mijn aanwezige talenten en die van mijn team effectiever te benutten om te groeien met mijn bedrijf. Ik weet hoe het nu is om ontspannen veel te kunnen geven, aan mijzelf, mijn gezin, mijn team én mijn klanten.

Deze opgedane ervaringen, kennis en wetenschap deel ik nu dagelijks via mijn bedrijf Movishon, waarin ik jou ( of je team) persoonlijk help om de aanwezige talenten te versterken en deze optimaal in te zetten voor groei en succes met jouw bedrijf.

Leren vertrouwen op het feit dat jij alles in je hebt en kunt leren dit
constructief (zonder zorgen) in te zetten zodat je vol vertrouwen kunt stralen,
dat is mijn missie.

Ik ben Hillegonda Schaaphok en help je graag, ben je klaar voor een kennismaking?

Warme groet,
Hillegonda

Ja, een kennismaking lijkt me leuk.

Ik meld me aan voor een vrijblijvend groeigesprek en ontvang tevens 3 praktische groeistrategieën om sowieso aan de slag te kunnen gaan!

Wat zijn jouw talenten voor succes?

Ontdek wat voor type ondernemende vrouw je bent en welke talenten jou helpen om te stralen en succesvol te zijn.

Contact:

Movishon
Scheidingsreed 9
8433 LX te Haulerwijk

Tel: 06 5040 0904

E-mail: info@movishon.nl

KvK: 51726394

Algemene voorwaarden (download)

Privacy verklaring (download)

Cookie instellingen