Movishon - 1 op 1 traject: Vol Vertrouwen: van talent naar succes

1 op 1 traject

Vol Vertrouwen van talent naar succes

Voor jou als je toe bent aan échte duurzame verandering, dankzij de intensieve persoonlijke begeleiding. Een traject waarin je stappen zet om jezelf (en je werk of bedrijf) naar het volgende niveau te brengen.

Omdat je weet dat je ambitie hebt, je eigen koers vaart, maar ook af en toe vastloopt of twijfelt. Dan heb je iemand nodig met een frisse blik, die je een kritische noot geeft, zodat jij weer “on track” zit. Dus jou juist op die momenten ondersteunt als je even geen vertrouwen hebt: in jezelf of je bedrijf…

Wil je verder, maar loop je vast? In je werk of met je bedrijf?

Klaar met online programma’s of zelfhulp boeken?

Ervaar je geen vrijheid in tijd of geld voor dat wat er toe doet?

Dan is het tijd om deel te nemen aan dit traject Vol Vertrouwen van talent naar succes. Waarin we samen aan de slag te gaan, persoonlijk op maat, om zeker te stellen dat jij ontwikkelt en leert om het beste uit jezelf en/of je bedrijf te halen.

Want het zit er allemaal in: talenten, intuïtie, passie en kennis, je hoeft het alleen maar te vinden en te leren hoe je dit effectief in kan zetten voor je eigen succes en dat van je bedrijf.

“Mijn eye opener was dat ik vanuit mijn vak gewend ben om ondersteunend, adviserend te werken voor anderen en anderen gaan met mijn werk “pronken”. De wetenschap dat als ik mijn toekomstige bedrijf tot een succes wil brengen IK aan mijn klus zal moeten werken en mag ik stralen! Ik moest letterlijk al mijn belemmeringen die ik kon bedenken naar de prullenbak verwijzen en dat lukt me nu, met ondersteuning als ik het nodig ben.”

Jantina V

Wat levert deel name je op?

Vertrouwen in jezelf,  continu, omdat je weet hoe je dit behoud of herstelt op een bij jou passende wijze, moeiteloos, vanuit jezelf.

De eerste concrete stappen op het heldere pad naar jouw succes: of dit nu meer omzet, meer klanten, meer zichtbaarheid of persoonlijke van aard is zoals balans, rust en zelfvertrouwen.

Een helder basis van innerlijke rust en weten, waarin de blijvende focus ligt op die punten die voor jou en dat wat je wilt delen met anderen ( werk, privé of bedrijf)  meest renderen:

Voor ondernemers: een goed passend verdienmodel, een unieke marketing boodschap, eigenwijze marketing planning voor het aantrekken van jouw ideale klanten en je eerste omzet op deze ingestoken weg.

Altijd relaxt werken en tijd

 

Hoe doen we dit? Je krijgt in ieder geval:

2 LIVE dagen 1 op 1

Deelname aan alle gegeven events en workshops in de trajectperiode

Ongelimiteerde coachgesprekken wanneer jij dit nodig hebt

TMA analyse om je drijfveren en talenten helder te krijgen

En een bedrijf of functie scan om helder te hebben waar het momenteel stagneert
 

Het bijzondere is dat het traject maatwerk is. Het wordt samengesteld op basis van jouw behoeften, want iedereen is uniek en er spelen vaak verschillende vraagstukken. Het is dus afhankelijk waar jij mee aan de slag wilt.

We starten wel altijd met een VIP LIVE dag, gericht op jou en een tweede VIP LIVE dag gericht op je bedrijf of je werkleven, om van hieruit verder te bepalen en te ontwikkelen. Het kan dus meer individueel gericht zijn of delen bewust in groepsverband omdat dit mogelijk bijdraagt aan datgene wat jij wilt bereiken.

Ben je geïnteresseerd en wil je graag meer weten?

“Ik ben veel bewuster bezig met mijn bedrijf, marketing en vooral Facebook. Mijn groepswandeling “Vind je weg naar positiviteit “ zit vol! En mijn sponsoractie voor Pink Ribbon heeft binnen twee weken al duizend euro opgeleverd!”

Ingrid (www.coachingrid.nl

En ja, persoonlijke groei vraagt een investering in tijd en geld. De hoogte van je investering kunnen we bepalen als helder is wat jouw verlangens en behoeften zijn en de mogelijkheden die hierin geboden kunnen worden. Want een op jou afgestemd traject is maatwerk, maar gaat jou ook datgene bieden wat je nodig hebt.

Het grootste voordeel van deze manier is dat we kunnen starten, wanneer jij maar wilt. Met de praktische aanpak ga je snel aan de slag en je blijf je in de actie omdat je continue persoonlijk ondersteund wordt door mij. De meeste tijd investeer je in concrete veranderingen in je eigen werkomgeving/bedrijf, die direct resultaat hebben, beloofd.

Wil je graag vrijblijvend een intake?

"Ik zie mijn grootste groei terug in mijn persoonlijkheid, ik ben milder en vele malen meer ontspannen. Hierdoor heb ik veel meer ruimte voor mijn klanten en voel ik amper nog de behoefte zaken voor degene op te lossen of op te pakken. Ik pak het nu duidelijk en resultaat gerichter aan, met succes, vanuit mijn zzp-schap. Kies voor een keuze, kies voor jezelf! "

Marjanne

Twijfel je of een traject voor jou en je vraagstuk de beste investering is?
Meld je dan aan voor een gratis groeigesprek!

Contact:

Movishon
Scheidingsreed 9
8433 LX te Haulerwijk

Tel: 06 5040 0904

E-mail: info@movishon.nl

KvK: 51726394

Algemene voorwaarden (download)

Privacy verklaring (download)

Cookie instellingen