Movishon - VIP-dag Vol Vertrouwen Verder

VIP-dag

Vol Vertrouwen Verder

Voor jou als je nu een doorbraak wilt, omdat je vastloopt, in cirkels denkt en geen tijd hebt. Je zoekt onvoorwaardelijke aandacht en tijd van een ervaren (business) coach waarmee je een dag lang, intensief, 1 op 1, aan de slag gaat.

Zodat je weer vol vertrouwen verder kunt op je weg van succes.

Zit je vooral in je hoofd? Maak jij je zorgen, loopt je werk, team of bedrijf niet goed?

Geen tijd voor…. maar wil je dat er nu iets verandert om te bereiken wat je écht wilt?

Zat van je uitstelgedrag, mis je focus, structuur, houvast, richting?
 

Dan is een exclusieve verwen dag (VIP style, mooie rustieke omgeving, uitstekende lunch) samen met mij, precies wat je nodig hebt om dit te doorbreken.

Tijdens deze exclusieve JIJ dag, zoomen we in op jou en je situatie. Je krijgt helderheid en inzicht als het gaat om waar JIJ stagneert en hoe dit doorwerkt in je leven, je werk of je eigen bedrijf. Want tenslotte ben jij degene die hierin de dirigent is. En ben jij op koers, dan straal je! En behaal je succes; persoonlijk en zakelijk.

“Ik besef dat de VIP dag die ik met jou heb gehad voor mij een start is geweest naar een ander pad.
Ik was ontevreden over mijn werksituatie en zocht naar keuzes en rust. Inmiddels ben ik dit jaar zelfstandige geworden. Ik start als onafhankelijk cliënt ondersteuner, doe een opleiding voor mantelzorgmakelaar en start daarnaast met een klus voor 24 uur in de week. Je ziet, ik heb het roer volledig omgegooid.”

Marga

Ben jij ook op zoek naar een simpele manier om nu op praktische wijze verder te gaan?

Om je vicieuze cirkel te doorbreken?

Er echt voor te gaan om jezelf vrijheid te gunnen? Voor jezelf, je omgeving , je werk of je klanten?

En wil je net als Marga ervaren (na een heerlijke verwen dag) dat jij alle vertrouwen, inzichten en simpele stappen op een rij hebt om nu te bereiken wat je wilt? Hoe zou dat zijn?
 

Want waar het ook schort, of je dit nu weet of niet, aan het einde van deze Vip dag heb jij:
 

Inzicht in jouw talenten en weet je exact hoe je deze optimaal kunt inzetten

Helderheid als het gaat om je blokkades en weet je hier mee om te gaan

Ken je de formule om bij jezelf te komen; hoofd en intuïtie

Weet je wat écht wil gaan doen om andere te helpen en in welke vorm je dit giet

Kun je keuzes zien en maken, ten goede van jouw gewenste succes

Weet je jouw aanvliegroute voor meer succes

En heb je een concreet plan waar je mee aan de slag kunt om alle aangereikte handvatten en persoonlijk tips voor jou toe te passen.

“Vandaag hebben wij van De 4 Elementen een VIP dag genoten. Een absolute aanrader voor wie wil veranderen en ontwikkelen. Het heeft ons als directieteam prachtige inzichten opgeleverd in elkaar en in onze samenwerking! We hebben onze doelen duidelijk gesteld en hebben handvaten gekregen waar we efficiënt aan gaan werken! Hier zijn we héél blij mee! ”

Janny (www.de4elementen.nl)

Ben je ook toe aan een doorbraak? Klaar met worstelen, ploeteren en toe aan actie om nu echt stappen te zetten? Wil je ook in contact wil komen met datgene waar je van nature goed in bent,
vanuit je talenten en intuïtie? Om zo je werk en leven te ervaren als vrijheid, omdat je dagelijks doet waar je goed in bent en zo van betekenis bent voor de ander (team, klant en gezin) en jezelf?

Aarzel dan niet langer en boek een VIP “Vol Vertrouwen Verder”. Gun het jezelf in de wetenschap dat jij aan het einde van deze exclusieve dag straalt, nieuwe inzichten en persoonlijke handvatten hebt om BLIJVEND vol vertrouwen te werken aan jouw (persoonlijke) succes.

"Hillegonda heeft mij focus gegeven. Tijdens deze dag heb ik mijn eigen passie en kracht herontdekt. De training zet ook aan tot actie. Nu ik mijn kwaliteiten en talenten scherp voor ogen heb kan ik gaan voor kwetsbare ouderen in onze samenleving. Ik ben nu dagelijks bezig mensen te helpen die werken met en voor mensen met dementie. Ik doe wat ik leuk vind en dat voelt super!"

Yvonne

Twijfel je of deze VIP dag voor jou en je vraagstuk de beste investering is?
Meld je dan aan voor een gratis groeigesprek.

Contact:

Movishon
Scheidingsreed 9
8433 LX te Haulerwijk

Tel: 06 5040 0904

E-mail: info@movishon.nl

KvK: 51726394

Algemene voorwaarden (download)

Privacy verklaring (download)

Cookie instellingen