Movishon - Workshop Vol Vertrouwen Vooruit

Workshop

Vol Vertrouwen Vooruit

Voor jou, als je als focus en richting wilt om vanuit vertrouwen te kiezen voor jezelf en jouw persoonlijke succes.

Blijf je in cirkeltjes draaien, continu, in je hoofd?

Wil je focus, inzicht of keuzes maken?

Op zoek naar een basis van goed (zelf) vetrouwen?

Dan is deze workshop iets voor jou, want JIJ hebt alles al in je, maar mist nog het inzicht, de kennis of ervaring om op jouw eigenwijze te werken, te leven, te ondernemen, vanuit vertrouwen naar succes.

“Ik besef dat de dag die ik met jou heb gehad voor mij een start is geweest naar een ander pad. Ik heb gekozen voor mijzelf en ben inmiddels dit jaar ZZP-er. Je ziet, ik heb het roer volledig omgegooid, bedankt!“

Marga.

In deze workshop gaan je dan ook aan de slag met het structureel weten en kunnen (terug) vinden van je focus en vertrouwen om zo te kunnen stralen en te genieten van succes.

Je krijgt inzicht in waar je drive zit, hoe je jouw hoofd én gevoel kan samenbrengen en hoe je deze factoren continu weer kan inzetten en aanspreken om vol vertrouwen weer vooruit te kunnen;

je krijgt kennis aangereikt over hoe jij altijd makkelijk en logisch vooruit kunt, ook als je het gevoel hebt helemaal vast te zitten

en je doet ervaring op omdat je daadwerkelijk aan de slag gaat om alles op maat voor jou persoonlijk te laten werken, samen met anderen
 

Kortom, we gaan samen op zoek naar de manier waarop JIJ het simpelst en meest logisch het beste (wat allemaal al in jezelf aanwezig is) uit jezelf haalt. Om zo persoonlijk succes te creëren, voor jezelf en anderen.

Je gaat meer rust in je hoofd en je (werk) leven ervaren, maar zult ook makkelijker omgaan met tegenslag. Kernbegrippen als focus, richting en zelfvertrouwen staan centraal. Kennis en gevoel breng je op 1 lijn, zodat je kunt gaan stralen en blijft stralen.

En ik beloof dat jij ontspannen de deur uit gaat. Met praktische handvatten en een heldere instructie om jouw pad in te slaan; concreet en uniek voor jou alleen.

“Heel fijn. Het was intensief, maar op een goede manier. Ik had aan het einde alles helder en duidelijk op een rijtje.Heel praktisch, door stap voor stap door het proces te lopen. Ik voel me gezien, bevestigd in wie ik ben en wat ik kan en doe. Ik voel me zelfverzekerd.”

Syta (www.welkomkindercoaching.nl)

De investering voor deze workshop bedraagt een dag tijd én slechts € 197,-

Een mooie bijkomstigheid is natuurlijk een mooie locatie, fijne lunch en goed gezelschap van anderen die ook vastlopen, willen ontwikkelen en net als jij zoekende zijn naar hun unieke pad voor persoonlijk succes door te gaan stralen.

"Bedankt voor je begeleiding en optimisme. Ik kan weer verder in mijn werkzaamheden en zelfvertrouwen. Ik weet nu zeker dat het blijvend is, omdat ik heb geleerd hoe ik mezelf kan herpakken als het vertrouwen zoek is, dat heb ik nog niet eerder zo ervaren."

Jeanet

Ja, ik meld me graag aan voor een vrijblijvend groeigesprek!

Contact:

Movishon
Scheidingsreed 9
8433 LX te Haulerwijk

Tel: 06 5040 0904

E-mail: info@movishon.nl

KvK: 51726394

Algemene voorwaarden (download)

Privacy verklaring (download)

Cookie instellingen