Movishon - Workshop Vol Vertrouwen Verkopen

Workshop

Vol Vertrouwen Verkopen

Voor als je succesvol op simpele (eigen) wijze wilt gaan verkopen op een manier die bij jou, je bedrijf en jouw klanten past. Succes verzekerd!

Blijven je klanten achterwege?

Steek je bergen tijd in social media, maar levert het amper iets op? (misschien ben je wel het beste live of één op één?)

Ben je marketing moe?

Klaar met veel investeren in tools, zonder het verwachtte rendement?

Dan is deze workshop iets voor jou en je bedrijf. Want JIJ bent je bedrijf wat wil zeggen dat je bedrijf een spiegel is van jou en vice versa. De kans is dus groot dat je klanten uitblijven ondanks al je inspanning, omdat je ergens iets “mist”.

“Ik heb nu al 2 VIP dagen geregeld! Met mensen die mijn zakelijke eigenschappen kennen. Tevens zullen ze actief ambassadeur zijn voor mij en de VIP dagen en staan ze referent. Daarnaast ben ik met nog met 1 iemand in gesprek voor een VIP dag. Thanks, het was waardevol.”

Jeffrey (www.hetwapenvanwildeboer.nl)

In deze workshop gaan we dan ook actief en intensief met “verkopen” aan de slag. Je krijgt inzicht waar het bij jou en je marketing aan schort en wat jouw natuurlijke wijze van “verkopen” is;

je krijgt kennis aangereikt over jouw persoonlijke unieke aantrekkingskracht voor jouw klanten inclusief de effectief bij jou passende tools

je doet ervaring op omdat je daadwerkelijk aan de slag gaat om alles op maat voor jouw eigenwijze effectieve marketing te maken, samen met andere ondernemers
 

Kortom we gaan samen op zoek naar de manier waarop JIJ het fijnst verkoopt, door juist NIET te verkopen.

Klanten komen naar jou toe, omdat ze jou en je diensten weten te vinden en te willen. Je ontdekt dus jouw “eigenwijze marketingstrategie”.

 Uiteraard komen hier ook elementen als social media (wat werkt waar het beste voor?) en een passende verdienmodel voorbij, wederom afgestemd op jou en jouw bedrijf.

En last, but not least, ik beloof jou dat jij ontspannen en met handvatten en een praktisch persoonlijk “verkoopplan” de deur uit gaat.

“Ik ben nu heel actief op social media en merk het door alle reacties die ik krijg. Ik ben goed zichtbaar met VA Goed Geregeld.”

Esther (www.vagoedgeregeld.nl)

De investering voor deze workshop bedraagt een dag tijd en slechts € 197,-

Een mooie bijkomstigheid is natuurlijk een mooie locatie, fijne lunch en goed gezelschap van andere medeondernemers, die ook zoekende zijn hoe zij op natuurlijke wijze méér klanten kunnen aantrekken.

Want daar draait het om. Ook jij zult jouw persoonlijke, unieke aantrekkingskracht voor verkopen ontdekken op deze dag en deze vol vertrouwen en eigenwijs kunnen toepassen.

 

Praktische informatie

Wanneer: meer info binnenkort beschikbaar
Tijd: -
Waar: -
Investering: -

"Voorop staat jouw relatie met de klant. Hillegonda is goed in staat de vraag van jouw klant te vertalen naar de uitvoering, samen met jou. Met oog voor detail, met enthousiasme en met focus op jouw uniekheid én het resultaat. En dat hebben we behaalt."

Martijn

Ja, ik meld me graag aan voor een vrijblijvend groeigesprek!

Contact:

Movishon
Scheidingsreed 9
8433 LX te Haulerwijk

Tel: 06 5040 0904

E-mail: info@movishon.nl

KvK: 51726394

Algemene voorwaarden (download)

Privacy verklaring (download)

Cookie instellingen