Movishon - Hoe blijf ik ontspannen na de vakantie?

Hoe blijf ik ontspannen na de vakantie?

Hier, in het prachtige westen leven we haastig en zie ik vaak dat er weinig tot niet stil wordt gestaan. Letterlijk stil staan.  Even een stop, met je beide voeten bewust op de grond om te voelen, te ruiken te proven, te zien en te horen wat er om je heen gebeurt. Te leven in het NU, want uiteindelijk is dit bewuste moment ook zo weer over

Dit hier en nu, staat voor mij voor vrijheid, omdat het me de mogelijkheid geeft om te genieten, te beseffen dat dit moment er maar eenmalig is en nooit weer zal komen. Op “gewone” dagen moet ik me er toe zetten om het bewust toe te passen; even niets, even stilstaan en ervaren. Als ik dit doe dan kom ik tot rust,  het wordt stil in mijn binnenste en ik ben er, niet meer, niet minder.

En dit gevoel, deze momenten zijn voor mijn pure vrijheid. Omdat ik me licht,  luchtig en los van alles voel, simpelweg volledig vrij. Vrij van druk, vrij van moeten, vrij van mijn hoofd en gedachtes van moeten en willen pleasen.

En als ik dan weer in beweging kom vervaar ik altijd wee reen herkenningsmomentje, omdat mijn hoofd weer “aan”gaat en ik besef dat ik kan gaan plannen en bewust kiezen war ik mijn tijd aan ga besteden:  ‘de was doen of een blog schrijven? Een telefoontje plegen of toch even wandelen met de hond? Keuzes te over, maar doordat ik stil ben gaan staan is het vaak gemakkelijk, omdat ik in contact ben met mijzelf, mijn gevoel, mijn intuïtie en dus gewoonweg wéét wat me te doen staat.

.Het zijn voor mij de mooiste momenten van de dag en hoe vaker ik even stil sta en alles op scherp zet, en voel dat mijn gedachten wegsterven, hoe beter ik mij voel en hoe fijner ik ben in de omgang. Ik sta in lijn met mijzelf, niet in wat ik denk, maar mijn hoofd, hart en gevoel spreken samen, vormen een ritme wat van mij is, wat bij mij past, waardoor alles helder is en het maken van keuzes een eitje is, simpelweg we omdat ik gewoon na zo’n moment WEET wat ik ga doen.

Ik heb het  moeten leren, terug moeten halen, door gepland bewust stil te staan ( zie ook de piepje van Annemarie blog) maar het wordt een onderdeel van me. Het voelt goed, want ik ben volledig en mijn hoofd gaat er niet continue vandoor met mijn gedrag. Het helpt me om rustig te zijn, weloverwogen te genieten, van het proces en het resultaat. Of dit nu gaat om ingewikkelde vraagstukken zoals business strategie of om alle daagse dingen (“Mam, wat eten we vandaag?”). Door het te integreren in mijn dagelijkse leven verneem ik dat het een nieuwe gewoonte is geworden, de gewoonte om niet alleen te presteren naar wat anderen verwachten, vinden of kortom, wat mijn hoofd zegt, maar de gewoonte om ook mijn gevoel erbij te betrekken. Het maakt me krachtig, slagvaardiger en steviger en bovenal, het geeft met een fantastisch gevoel; vrijheid. In al haar facetten, iedere dag weer…

Herken je dit, voel jij je ook dagelijks VRIJ? Laat het me weten hoe jij dagelijks soepel en vol vertrouwen keuzes maakt en je vrij voelt.

“Voor jou als je toe bent aan echte duurzame verandering, dankzij de intensieve persoonlijke begeleiding. Een traject waarin je stappen zet om jezelf en je werkleven naar het volgende niveau te brengen. “

Marga

Ja, ik meld me graag aan voor een vrijblijvend groeigesprek!

Movishon - Workshop<span>Vol Vertrouwen Vooruit</span> Movishon - Workshop<span>Vol Vertrouwen Vooruit</span>

WorkshopVol Vertrouwen Vooruit

Voor jou, als je als focus en richting wilt om vanuit vertrouwen te kiezen voor jezelf en jouw persoonlijke succes.

Movishon - Workshop<span>Vol Vertrouwen Verkopen</span> Movishon - Workshop<span>Vol Vertrouwen Verkopen</span>

WorkshopVol Vertrouwen Verkopen

Voor jou als je succesvol op simpele (eigen) wijze wilt gaan verkopen op een manier die bij jou, je bedrijf en jouw klanten past. Succes verzekerd!

Movishon - VIP-dag<span>Vol Vertrouwen Verder</span> Movishon - VIP-dag<span>Vol Vertrouwen Verder</span>

VIP-dagVol Vertrouwen Verder

Voor jou als je nu een doorbraak wilt, omdat je vastloopt, in cirkels denkt en geen tijd hebt. Je zoekt onvoorwaardelijke aandacht en tijd van een ervaren (business) coach waarmee je een dag lang, intensief, 1 op 1 aan de slag gaat. Zodat je weer vol vertrouwen verder kunt op je weg van succes.

Movishon - 1 op 1 traject<span>Vol Vertrouwen van talent naar succes</span> Movishon - 1 op 1 traject<span>Vol Vertrouwen van talent naar succes</span>

1 op 1 trajectVol Vertrouwen van talent naar succes

Voor jou als je toe bent aan echte duurzame verandering, dankzij de intensieve persoonlijke begeleiding. Een traject waarin je stappen zet om jezelf en je werkleven naar het volgende niveau te brengen.

Wat zijn jouw talenten voor succes?

Ontdek wat voor type ondernemende vrouw je bent en welke talenten jou helpen om te stralen en succesvol te zijn.

Contact:

Movishon
Scheidingsreed 9
8433 LX te Haulerwijk

Tel: 06 5040 0904

E-mail: info@movishon.nl

KvK: 51726394

Algemene voorwaarden (download)

Privacy verklaring (download)

Cookie instellingen